Online programma

Een Nieuwe Geest in 28 Dagen

HÉT ONLINE PROGRAMMA OM IN 28 DAGEN JE MEEST BELEMMERENDE PATROON LOS TE WEKEN EN IN JOUW AUTHENTIEKE KRACHT TE KOMEN

Wil jij heel graag…

Leven vanuit dankbaarheid, liefde en vertrouwen? Ontspannen, gelukkig en in verbinding leven? Met een open mind de wereld tegemoet treden? Grip krijgen op je gedachten en emoties? Regie krijgen over je mindset en grondhouding? En vooral... daardoor meer plezier krijgen in het leven?

Maar merk je dat...

Oude overtuigingen, negatieve gedachten en emoties je in de weg staan? Je hoofd vaak ‘met je aan de haal gaat’ waardoor je blijft malen? Je jezelf klein houdt omdat je je diep van binnen afvraagt of je wel goed genoeg bent? Je vastloopt in geijkte patronen die je houden waar je nu bent in plaats van vooruit te bewegen? Jouw eigen irreële gedachten je gevoel besturen, maar loslaten niet lukt?

sparkler-677774_1920 (vrouw met sterretje)

Het slimme onbewuste

Wij mensen zijn toegerust met een complexe en briljante geest. Het is namelijk zelflerend. Op basis van onze ervaringen in het verleden creëert het strategieën die in het heden -veelal onbewust- worden ingezet om ons staande te houden. In werk, in relaties, in vriendschappen, in moeilijke situaties, … noem maar op.

Zonder dat we het door hebben wordt ons denken, onze gevoelens en van daaruit ons gedrag en communiceren gestuurd door een combinatie van oude overtuigingen, negatieve gedachten, gevoelens en ervaringen. Veelal zijn het onbewuste conditioneringen uit je jeugd (en verder terug.) Ze zijn afkomstig van pijnlijke herinneringen.

Ons ‘ervaren brein’ creëert met dit als referentie een automatische piloot die die ervaringen projecteert op waar we dagelijks mee geconfronteerd worden. En dan gaan onze strategieën, onze ‘patronen’, “aan”. Oftewel, wat je ooit bent gaan geloven bepaalt nog altijd je huidige reacties. Soms ó zo nuttig, maar heel vaak disproportioneel ten opzichte van wat er nu speelt of zelfs totaal niet passend. Want ze zijn gebaseerd op angst en beperkende overtuigingen.

.....Dus zo slim is ons brein dus ook weer niet:-).

Gelukkig kan het ook anders....!

Onderzoek wijst uit dat ons brein in hoge mate flexibel is. Met de juiste kennis, tools en training ben je in staat om patronen in je onderbewuste in korte tijd los te weken en te vervangen. Je hoeft jouw verleden dus niet te blijven herhalen, als je maar weet hoe! We kunnen de kracht van onze geest leren gebruiken en ons leven zelf vormgeven. 

Dat je nog vastzit komt omdat je nooit hebt geleerd hoe het anders kan.

Overal krijg je een gebruiksaanwijzing bij, behalve bij je eigen geest. Heel gek, zeker als je je realiseert dat inmiddels wetenschappelijk is bewezen dat wij onze eigen werkelijkheid creëren door waar we onze aandacht op richten, wat we geloven, verwachten en hoe we ons het grootste gedeelte van de dag voelen.

Maar het kan dus anders. Jij kunt de regie pakken over je brein, en zo de bewuste maker worden van het leven dat jij wilt.

Innerlijk leiderschap

De belangrijkste voorwaarde voor een gelukkig en succesvol leven is meesterschap over je geest. Meesterschap over je denken, je voelen en daarmee je doen en spreken vraagt innerlijk leiderschap. En dat beïnvloedt niet alleen jezelf, maar ook je leven, je omgeving, je werk en nog meer dan dat.

Wat daarvoor nodig is? Bewegen van onbewust-zijn naar bewust-zijn. Leren om NEE te zeggen tegen oude verhalen die je tegen houden en JA te zeggen tegen jezelf, door je potentieel aan te boren en in te zetten.

Door te kiezen voor een Nieuwe Geest in 28 DAGEN….

 • Herprogrammeer je jezelf op onderbewust niveau door letterlijk een nieuw neuraal netwerk aan te leggen;

 • Leer je zo om beperkende patronen in denken, voelen, geloven en handelen waar je al heel lang mee zit blijvend te veranderen;

 • Neem je leiderschap over je focus, zodat je de scheppende kracht van je geest bewust en positief toepast en het leven creëert waarvan het de bedoeling is dat je het leeft;

 • Omarm en integreer je je schaduwkanten, zodat je vanuit eenheid en balans gaat leven en negatieve gevoelens je niet langer verlammen;

 • Doorbreek je uitstelgedrag, twijfel (aan jezelf) en andere beperkende conditioneringen en kom je in je authentieke kracht;

 • Begrijp je de kracht van je bewustzijn en leer je je eigen werkelijkheid creëren (met hulp van het Kwantumveld);

 • Kies je voor duurzaam en blijvend veranderen.

En dit alles in de juiste volgorde zodat je precies weet wat je wanneer moet doen, waardoor jezelf effectief en efficiënt verandert.

meditate-1851165_1920-4 (1800x1200)

" Our happiness depends on the habit of mind we cultivate. So practice happy thinking every day. Cultivate the merry heart, develop the happiness habit, and life will become a continual feast "

- Norman Vincent Peale

Maak kennis met het programma "een Nieuwe Geest in 28 dagen"

Hét online programma om in 28 dagen je meest belemmerende patroon los te weken en zo in jouw authentieke kracht te komen

Gebaseerd op o.a. het werk van Joe Dispenza en Greg Braden en inzichten uit de kwantumfysica, mystiek, neuro-semantiek en neuro-wetenschap.

Module 1. Bewustwording

Je maakt kennis met de immense kracht van je bewustzijn en leert het geheim (dat wordt bevestigd door wetenschap en mystiek) achter bewuste creatie. Ook maak je jouw doel voor de komende maand helder. Je leert luisteren naar je ziel en je doel te formuleren op basis van haar advies en inzicht.

Module 2. Afleren

Je krijgt gereedschap om het patroon wat je tot nu toe heeft beperkt neurologisch en energetisch af te leren: het neurale netwerk los te weken. De uitkomst? Je schiet steeds minder onbewust in je patroon en gaat ontdekken dat je op het ‘moment suprême’ in staat bent te kiezen voor je nieuwe geest en daarmee nieuw gedrag.

Module 3. Aanleren

Je maakt van je nieuwe geest jouw nieuwe gewoonte waardoor het op de automatische piloot komt. Het wordt letterlijk een nieuw neuraal netwerk. Dit creëer je door een combinatie van meditatie, visualisatie en coach-technieken uit de Neuro-Semantiek die je leren eigenaar te zijn van je eigen geest.

Wat je krijgt....

ZEVEN LESSEN
Met essentiële informatie over de werking van je bewustzijn en je neurologie vertaald in praktische oefeningen die bewezen effectief zijn. Elke les is een minicursus op zichzelf.

VIER MEDITATIES
Deze meditaties zijn gebaseerd op het werk van Joe Dispenza, de expert op het gebied van ‘het opnieuw bedraden’ van je geest. Samen zorgen ze ervoor dat je de drie fasen van transformatie (bewust worden, afleren en aanleren) doorloopt en letterlijk een beperkend patroon losweekt en vervangt door eentje die jou in je kracht brengt.

BESLOTEN FACEBOOK GROEP
Je krijgt toegang tot een besloten Facebook-groep voor ondersteuning, aanmoediging, antwoord op je vragen, interessante tips, artikelen en uitwisseling met gelijkgestemden.

PLUS..... je krijgt er een mooie bonus bij:
Een extra meditatie om je geest te trainen in ‘Awareness of Being’: een belangrijke voorwaarde voor krachtige manifestatie vanuit het Veld.

Hoe werkt en wat kost het?

 1. Na betaling krijg je binnen enkele dagen toegang tot de online omgeving.
 2. Je start wanneer het je uitkomt.
 3. Je doet 4 tot 5 keer per week de meditatie die hoort bij elke module.
 4. Je doorloopt de lessen in je eigen tempo.
 5. Je deelt je ervaringen in de Facebook groep (als je dat wilt).

De investering bedraagt €249,- (exclusief BTW)

Praktische voordelen

 • ONLINE, dus je kunt het thuis doen wanneer het jou goed uitkomt
 • BLIJVENDE TOEGANG, het programma blijft voor jou toegankelijk, dus je kunt het herhalen of zo vaak doorlopen als je maar wilt

De oplossing zit in JOU en met dit programma leer je hoe je jouw eigen wijsheid hiervoor aanboort.

Twijfel je nog? Dit zijn de antwoorden op veelgestelde vragen

 • HOEVEEL TIJD KOST HET MEEDOEN AAN DIT PROGRAMMA?

  Per opdracht – er zijn er zes – ben je tussen de 30 en 60 minuten bezig. Daarnaast doe je 4 tot 5 keer per week de meditatie, die duurt ongeveer 25 minuten. Je bepaalt je eigen tempo en kunt zolang doen over het programma als je wilt.

 • MAG IK ER OOK MEER DAN 28 DAGEN OVER DOEN?

  Ja, dat mag. Je bepaalt je eigen tempo. Om het programma effectief te laten zijn, raden we wel aan om de meditaties consequent 4 tot 5x per week te doen. Je zult ervaren dat je dan vanzelf ook met de opdrachten aan de slag wilt:-).

 • HOUD IK NA DIE 28 DAGEN TOEGANG TOT DE ONLINE-OMGEVING?

  Ja, als je het programma gekocht hebt, kun je het onbeperkt gebruiken en dus steeds opnieuw doorlopen wanneer je maar wilt.

 • IK HEB AL ZO VAAK GEPROBEERD TE VERANDEREN. WAAROM ZOU HET NU WEL LUKKEN?

  De meeste coach- en verandertrajecten hebben onvoldoende aandacht voor de neurologische en biochemische kant van verandering. Veranderen is voor een belangrijk deel afkicken van een oud patroon, niet alleen in gevoel, gedrag en denken maar ook in je neurologie en biochemie. Een Nieuwe Geest in 28 Dagen helpt je door de moeilijke fasen heen door je de informatie te geven die je nodig hebt om te blijven stappen in je gewenste staat van zijn. Ook (en juist) als je je niet goed voelt. Als je dit volhoudt zal je merken dat je op een gegeven moment ECHT veranderd bent.

 • IS MIJN BREIN DAN VERANDERBAAR?

  Ja, onderzoek wijst dit uit. Een nieuw neuraal netwerk is in principe aan te leggen in één maand tijd! Wat daarvoor nodig is, is een half uur per dag de persoon ZIJN die je graag wilt zijn. Dat betekent deze versie van jezelf invoelen met al je zintuigen en dit dagelijks voor een maand herhalen. Dat is waar de meditaties in dit programma voor dienen en op zijn ontwikkeld.

 • VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA GESCHIKT?

  Voor iedereen die ernaar verlangt los te komen van beperkende conditioneringen die je na al die jaren nog steeds besturen. Voor iedereen die zijn/haar leven wil vormgeven op basis van wat jij gelooft en belangrijk vindt. Voor mensen die bij willen dragen aan een wereld waarin liefde en verbinding centraal staat en angst willen loslaten.

 • KAN IK DIT DOEN ALS THERAPIE?

  Dit programma is geen therapie of vervanging voor therapie. Het is geschikt voor mensen die zichzelf kunnen dragen. Het is niet nodig dat je alles uit je verleden verwerkt hebt. Het is wel nodig dat je ernaar kunt kijken en een bepaalde mate van eigenaarschap en weerbaarheid ervaart. Dat wil zeggen dat je weet en ervaart dat jij het bent die jouw leven bepaalt. Dat jij het bent die in het hier en nu patronen herhaalt die je niet dienen en dat je in staat bent te functioneren ook al ervaar je negatieve emoties.

Toch nog een andere vraag? Bel me gerust!

Scroll naar top