1.3

Wij kennen jou!

Wij kennen jouw problemen, verlangens en het pad dat je doorloopt. Niet precies natuurlijk, maar ook wij hebben naast hoogtepunten allebei dieptepunten gekend in ons leven. We hebben tijd voor heling en introspectie genomen en zijn van daaruit een nieuwe weg ingeslagen. Dat vraagt zaadjes planten, verzorgen, zien welke paden zich openbaren en durf om te groeien en opnieuw te bloeien.

Ont-maskeren

We gunnen iedereen de juiste plek, de juiste balans, geluk en plezier in het leven en weten hoe het pad voelt om daar te komen. Als je als vrouw samenvalt met wie je werkelijk bent, geen maskers meer hoeft te dragen, dan ben je een bron van wijsheid en bedding voor jezelf en je omgeving. Daar willen we graag iets aan bijdragen.

Onze missie

We geloven beide in synchroniciteit, dus toen we elkaar tegenkwamen en ontdekten dat we een gedeelde visie en passie hebben, besloten we samen onze missie uit te dragen...

Wij geloven dat de natuur in miljoenen jaren een wijsheid heeft ontwikkeld die iedere uitdaging aankan. Als we deze wijsheid inzetten om jou als mens te ontwikkelen, zijn plezier, groei en geluk én een betere wereld een natuurlijk gevolg. Natuurwijsheid als kompas voor jouw persoonlijke geluk, jouw intuïtieve ontwikkeling, ontwaken en/of zakelijk succes. En daarmee een kompas voor een betere wereld.

vogel

Onze aanpak

Onze kennis, werkervaring en vaardigheden vullen elkaar op krachtige wijze aan. In combinatie met onze levenservaring brengen we dit samen in persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s voor vrouwen, waardoor ook zij meer kunnen groeien en bloeien.

Wij geloven in de kracht van persoonlijk contact en begeleiding. Onze programma’s zijn opgebouwd in een structuur van voorbereiding (intakegesprek, voorbereidende opdrachten), live trainingsdagen en nazorg (terugkomdagen). Naar wens kunnen op maat persoonlijke contactmomenten en begeleiding in je ontwikkeling (coaching, training, persoonlijkheidsscan, e.a.) aan ons aanbod worden toegevoegd.

Door vooral ervaringsgericht leren met intensieve begeleiding van twee ervaren coaches, krijg je helder waar verbinding in jou versterkt kan worden en hoe. Methodieken waar we mee werken zijn onder andere de inzet van paarden en de natuur, systemisch werk, voice dialogue, rituelen, meditaties en andere oplossingsgerichte coachtechnieken. Alles is erop gericht je jouw eigen-wijsheid te laten ervaren en overeenkomstig te gaan handelen. Zo leer te mee te bewegen op dat wat is – in jou en in je omgeving – en op natuurlijke wijze richting te geven aan het leven.

Test Jouw Natuurlijk Leiderschap

Wat is jouw persoonlijke leiderschapsstijl? Welk gedrag zet jij bij voorkeur in? Wanneer schiet je door naar teveel van het goede en wordt het een valkuil? Of wanneer zet je van iets te weinig in, omdat je het moeilijk vindt of omdat je de kwaliteiten ontbeert misschien?

Kom erachter hoe JIJ in elkaar zit, hoe het bij JOU werkt van binnen en hoe zich dat uit naar buiten. Zowel in je werk, je relaties, je privéleven als de wijze waarop jij invulling geeft aan jouw leven. Doe nu de GRATIS test!

Scroll naar top