natuurlijk leiderschap

Talenten in de Wei-dag

Ontdek de sleutel tot jouw authentieke Natuurlijk Leiderschap in één dag!

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar waarom je doet zoals je doet? Naar wat jouw belangrijkste drijfveren zijn die hieronder liggen? Welke talenten jij bewuster in kan zetten, zodat je op een natuurlijke wijze invloed hebt? Naar hoe jij jouw persoonlijk leiderschap kan versterken vanuit wie je bent? Vraag jij je af hoe je het optimale uit jezelf haalt? Hoe je zichtbaarder wordt en meer resultaat bereikt?

Dan ben je precies op de goede plek beland! In één dag geven we jou met behulp van de TMA Talentenscan inzicht in jouw drijfveren en talenten én ga je met de liefdevolle feedback van paarden ‘spelen’ met jouw talenten en voorkeursgedrag.

Je gaat ervaren bij inzet van welke talenten jij het dichtste bij jouw authentieke zelf bent. En je gaat gegarandeerd met een vergrote dosis zelfkennis én nieuwe inzichten naar huis!

"Als je de moed hebt om naar jezelf te kijken, meer kwaliteit van leven wil ervaren en je dichter bij de natuur én je eigen natuur wilt komen, schrijf je dan in voor deze ééndaagse. Wilma en Corinne, ontzettend bedankt!"

"Het was een uitnodiging om te kijken hoe ik mijn talenten in mijn dagelijks leven en werk inzet. Dat leidde tot bewustwording over mijn persoonlijk leiderschap: hoe goed zorg ik voor mezelf, hoe manifesteer ik mij in mijn persoonlijke omgeving? Plus bewustwording over mijn professioneel leiderschap: wat zijn mijn drijfveren en voorkeuren en hoe kan ik mijn andere talenten inzetten als het nodig is?"

"Echt een aanrader als je openstaat voor verbetering en ontwikkeling. Als je weet: er is nog meer mogelijk…., er zit meer in mij, maar het komt er nog niet (voldoende) uit! Na het volgen van deze training krijg je meer inzicht in je mogelijkheden, je krachten en je potentie. Ik raad het iedereen aan!"

"Het werken met de paarden heeft diepe indruk op  me gemaakt. In contact komen met de paarden, het afstemmen hierin en mijn talenten en valkuilen ervaren was zo helder en goed voelbaar, het gaat de ratio te boven en maakt voor mij dat ik eerder bij mijn gevoel kom."

Kracht en Impact

Op de Talenten in de Wei-dag combineren we de kracht van de TMA Talentenscan met de impact die paarden hebben op het verkrijgen van nieuwe inzichten.

Je vergroot je bewustzijn over welke talenten jij bij voorkeur inzet. Zo ontdek je wanneer je gedrag inzet vanuit je authentieke zelf of als overlevingsstrategie. En wat je als alternatieven kunt inzetten vanuit je talenten. En dat ga je vervolgens praktisch ervaren ‘in de wei’.

Het programma bestaat uit een groepsgewijze uitleg van de 22 drijfveren en 44 talenten. Voorafgaand aan de workshop vul je thuis de TMA Talentenscan online in. De rapportage met een uitgebreide toelichting op je talenten en valkuilen krijg je uitgereikt aan het begin van de dag.

Daarna gaan we naar buiten, letterlijk ‘de wei in’, naar de paarden. Zij zullen je zonder oordeel feedback geven op jouw gedrag in krachtige oefeningen in een veilige setting. Je gaat experimenteren met jouw talenten in de interactie met de paarden en de andere deelnemers.

talenten motivatie analyse tma

De kracht van de TMA persoonlijkheidsscan

Met een TMA Talentenscan brengen we in beeld welke drijfveren bij jou het meest aanwezig zijn, door welke drijfveren jij het meest gedreven wordt. Dit geeft inzicht in waarom jij doet zoals je doet én in jouw talenten en valkuilen. De TMA Talentenscan brengt jouw persoonlijkheid in beeld. En laat ook zien in welke mate jij jouw gedrag aanpast (aan wat je denkt dat de omgeving van je verwacht) en of dat tegen jouw natuur in gaat.

De rapportage geeft inzicht in jouw communicatiestijlen, leer- en ontwikkelstijl, ideale werkomgeving en  managementstijl en bevat ook ontwikkelsuggesties.

inzichtelijk
Inzichtelijk

Je krijgt gedifferentieerd inzicht in de 22 verschillende drijfveren van jouw persoonlijkheid. Dit helpt je enorm om je eigen motieven en voorkeursgedrag te begrijpen en effectief in te zetten.

herkenbaar
Herkenbaar

De talenscan is voor de meeste mensen een soort thuiskomen in zichzelf: De rapportage is treffend en heel herkenbaar.

positief
Positief

Elke uitkomst is goed: Het gaat immers om jou. Hoe extremer een score op een drijfveer, des te groter het talent dat daarin verscholen ligt. En we gaan samen kijken hoe je dat voor je kan laten werken.

praktisch
Praktisch

Je krijgt inzicht in jouw sterke kanten en hoe je die verder kan ontwikkelen en inzetten, compleet met ontwikkeltips.

voor jezelf
Voor jezelf

Met een talentscan neem je het heft in eigen handen: Je weet wat goed voor jou is en wat je ervoor moet doen om dat te bereiken. Je bent eigenaar van jouw eigen ontwikkeling.

Jij bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je doet waar jij goed in bent. Daar heb je het meeste plezier in en het kost je de minste energie. 

Dicht bij je ware aard blijven is de sleutel tot jouw authentiek Natuurlijk Leiderschap!

de wijsheid van paarden

De wijsheid van paarden

Paarden leven al ruim 65 miljoen jaar op deze aarde en zij hebben een heel goed ontwikkeld waarnemingsvermogen. Een paard is op zoek naar authenticiteit en voelt direct als wat je doet niet in lijn is met je gevoel eronder. Duidelijkheid brengt rust in de kudde en dat is van levensbelang voor een paard.

Deze eigenschappen maken paarden zo waardevol als coach en als spiegel. Ze brengen liefdevol in beeld waar het om gaat. Dat doen ze door in hun reactie jouw (deels) onbewuste gedachten, overtuigingen, intenties en emoties aan het licht te brengen. Dit geeft nieuwe inzichten en maakt dingen in je los. Ze nodigen je vervolgens uit om ander, meer helpend, gedrag in te zetten en laten het effect daarvan direct zien.

"Voor sommige dingen zijn geen woorden. Deze workshop moet je gewoon gaan doen en dan zelf ervaren hoe het voor jou is. Je krijgt zoveel meer kennis over jezelf. Het werd mij duidelijk wat de potentie is van echt natuurlijk leiderschap. Het connecten met de paarden gebeurde vanuit je echte eigen innerlijk, dat maakt dat je er stil van wordt als dit plaats vindt. Een verrijking!"

"Wil je jezelf dieper leren kennen? Dan is deze workshop iets voor jou. Niet alleen maar praten en woorden zoeken voor wat je voelt, maar ervaren en het er laten zijn in een setting waar vertrouwen is. Door de paarden te ontmoeten kom je jezelf tegen in hoe jij bent, hoe je doet en wat je kan. De natuur doet zijn werk, je zult versteld staan en een ervaring rijker zijn!"

Grijp je kans op deze stap in jouw ontwikkeling op de unieke Talenten in de Wei-dag!

Wat krijg je allemaal en wat levert het jou op?

 • Toegang tot de online portal om de TMA Talentenscan te doen

 • Een waardevolle TMA rapportage als leidraad voor de rest van je leven

 • Een groepsterugkoppeling en uitleg van de drijfveren en talenten

 • Ruimte om je persoonlijke vragen te stellen over jouw rapportage

 • Achteraf toezending van een digitale versie van jouw TMA rapport

 • Krachtige oefeningen ‘in de wei’ om je TMA ‘real life’ te ervaren

 • Liefdevolle feedback van de paarden op je gedrag

 • Experimenteren, zowel individueel als in de interactie met anderen

 • Topervaring met de meerwaarde van paarden voor jouw persoonlijke ontwikkeling

 • Een gezonde lunch, koffie en thee gedurende de dag

 • Een superleuke onvergetelijke ervaring op een toplocatie

Unieke kans !

Dit bijzondere aanbod doen we niet vaak. Eigenlijk zijn we een beetje gek dat we dit weggeven… Want alleen de TMA Talentenscan en bespreking is normaal al veel duurder.... Maar we gunnen jou ook om de kracht van je talenten te kennen en mee te nemen in je natuurlijk leiderschap in werk en leven.
We bieden deze Talenten in de Wei-dag daarom nu aan voor € 395,- (excl. BTW) !!!

...en dit is dus inclusief een TMA Talentenscan en rapportage ter waarde van €595,-!

Interesse in deze workshop met een groep of met je team? Neem contact met ons op voor een Talenten in de Wei-dag 'op maat'. Nieuwe data voor individuele inschrijving volgen z.s.m.

Deze unieke ervaring organiseren we op een bijzondere dag, te weten op 21 maart a.s. (VOL), het begin van de lente. Het seizoen van een nieuw begin, een mooie metafoor om op juist deze dag nieuwe inzichten te verwerven en vanaf dan te gaan toepassen.

Locatie
Rooijsestraat 26A in Dreumel.
Datum en Tijd
Zaterdag 21 maart van 9:30 - 17:00
Scroll naar top