pauwveren-bg

Ontdek de Essentie van Natuurlijk Leiderschap

Ontwikkel je persoonlijk leiderschap en neem regie over jouw leven

Bewuste inzet van vijf leiderschapsrollen gaat jou helpen om op natuurlijke wijze jouw leiderschap te vergroten. Ze geven je inzicht in de belangrijke elementen die nodig zijn om moeiteloos dingen voor elkaar te krijgen.

Oké, je leeft je leven, en dat gaat best lekker. Je hebt een baan, een leuke relatie, een druk sociaal leven, zorgt voor een familielid, sport, viert vakanties etc... Maar toch voelt het soms toch als “is dit het nou?”.

Het wringt dus... Het uit zich in moeheid, of ontevredenheid. Je voelt aan je lichaam dat er niet altijd balans is. Natuurlijk, het zit wel eens tegen; je krijgt niet voor elkaar wat je voor ogen had. Je neemt teveel hooi op je vork. Anderen gaan over je grenzen heen en jij laat het gebeuren. Je weet dondersgoed dat je soms ander gedrag zou moeten inzetten, maar je doet het niet, of juist teveel of te weinig. Omdat je aardig gevonden wilt worden, of omdat je simpelweg niet weet “hóe dan?!”, of omdat je emoties te overhand nemen (en dat is vaak niet de handigste weg).

Steeds weer raak je de verbinding met jezelf kwijt, ga je voorbij aan jezelf, omdat je geen eens doorhebt dat je in een patroon zit wat JIJ kunt veranderen. Eigenlijk heb je best vaak het gevoel dat je geleefd wordt, in plaats van dat jij de regie hebt over JOUW leven. Maar dat kan anders!

"Ik ben me bewust geworden van mijn innerlijk leiderschap. Dat heeft mij een enorme boost gegeven. Ik ben nog meer open, eerlijk, communicatief ‘geweldlozer’, bewuster en sta beter op mijn eigen grond. Ik bewaak mijn autonomie beter."

“Naast dat ik blij en speels mag zijn, ben ik me er nog meer van bewust van geworden dat ik een plek heb op deze aarde. Ook heb ik het gevoel dat ik steeds meer geaard ben.
Was mijn hoofd voorheen erg vol, nu is mijn hoofd soms gewoon leeg.”

We've been there

Wij snappen heel goed waar jij staat. “We’ve been there”, zeg maar (en soms zijn we daar nog, eerlijk is eerlijk, maar nú weten we hoe we de regie kunnen herpakken). We kenden dieptepunten in ons leven. Dieptepunten die deels voorkomen hadden kunnen worden als we toen hadden geweten en hadden gekund wat we nu weten en kunnen. Soms is een lange weg nodig om er wijzer en rijker uit te komen. Maar uhh… we hadden het niet willen missen!

En jij hoeft deze weg niet te gaan… Want met veel passie, kennis, ervaring, vaardigheden én hulpbronnen in de vorm van o.a. paarden helpen we nu jou om JOUW PERSOONLIJK LEIDERSCHAP te versterken.

bg-paard

"Corinne en Wilma voelen intuïtief goed aan wat ik nodig heb in mijn proces. Ze durven liefdevol maar duidelijk te spiegelen, waardoor ik op een andere manier ben gaan kijken naar hoe en waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe. Die inzichten zorgen ervoor dat ik weet waaraan ik wil werken om als mens te ontwikkelen. Daar ben ik hen erg dankbaar voor!"

"Soms heb je net even dat ene inzicht nodig om je te realiseren dat je zelf invloed hebt op wat je terugkrijgt van anderen. Vaak voelde ik me onmachtig om de dingen in mijn leven te veranderen. Wilma en Corinne laten je op krachtige wijze in de praktijk ervaren wat je zelf doet in de relatie met anderen. Nu durf ik uit mijn comfortzone te stappen en verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen gedrag. ‘Als ik verander, verandert mijn omgeving mee’ heb ik inmiddels wel door. Door Wilma en Corinne neem ik nu dagelijks stappen om mijn persoonlijk leiderschap te versterken."

"Als je de moed hebt om naar jezelf te kijken, meer kwaliteit van leven wilt ervaren en je dichter bij de natuur én je eigen natuur wilt komen, schrijf je dan in voor deze ééndaagse. Wilma en Corinne, ontzettend bedankt!"

"De aanpak met paarden is een hele unieke ervaring. Vooral in combinatie met de coaching. De hele manier waarop jullie met ons en de paarden interacteren is prachtig. Dat natuurlijke leiderschap zit bij jullie wel snor! Wat het heeft opgeleverd voor mij is meer aandacht voor voelen en minder ratio. En bewustwording van de impact op anderen van mijn eigen gedrag. Leren dat je op organische, natuurlijke manier samen het doel kan bereiken."

Workshop De Essentie van Natuurlijk Leiderschap

Wil je kennismaken met hoe paarden invulling geven aan de essentiële aspecten van persoonlijk leiderschap en hoe je dat kunt vertalen naar jouw leven? Wil je ontdekken waar jouw voorkeuren, talenten en valkuilen liggen en hoe je hier meer balans in krijgt? Zodat je bewust dát gedrag inzet wat voor jou het beste resultaat geeft?

Is voor jou doorgaan op het pad waar je je nu op begeeft geen optie meer?! Wil je NU REGIE nemen over je eigen leven?! Ben je klaar met je moe voelen, teveel hooi op je vork, onzekerheid, disbalans, anderen die over jouw grenzen gaan, niet bereiken wat je voor ogen had, aardig gevonden willen worden, teveel geven en te weinig nemen voor jezelf, ….?!

Jij leest dit niet voor niets. Je bént je al bewust van dát je het anders wilt. Dat is stap één. Zet dan nu ook je tweede stap. In de workshop leren we je om vanuit zelfreflectie te beschouwen wát je anders wilt. Wat denk je? Wat voel je? Welke betekenis geef je? En hoe handel je dan? En wat is het effect hiervan op je omgeving? En wat kun je doen om dit te veranderen?

eerste stap

Wat kun je verwachten?

  • Kennismaken met de essentie van Natuurlijk Leiderschap

  • Praktisch ervaren hoe jij je verhoudt tot de vijf leiderschapsrollen

  • Een dieper inzicht in jouw innerlijke wereld en hoe dit jouw dagelijkse werkelijkheid beïnvloedt

  • Inzicht in jouw voorkeursgedrag en patronen, en het effect daarvan op je omgeving

  • Een liefdevolle spiegel via de paarden op jouw potentiële ontwikkelstappen

  • Ervaringsgerichte werkvormen, zowel individueel als groepsgewijs

  • Begeleiding door twee enthousiaste en ervaren coaches

  • Een prachtige dag op een toplocatie met mooie mensen en waardevolle momenten

  • Kleine groepen, dus veel persoonlijke aandacht

Enneh,

...vind je paarden nog best wel spannend? Maak je geen zorgen, na een dag werken met onze kudde is dat over! Wij begeleiden het contact met uitleg, zorg en veiligheid.

"Wie naar buiten kijkt droomt. Wie naar binnen kijkt wordt wakker.”

- Carl Jung

Praktische zaken

Helaas hebben we alle geplande workshop moeten uitstellen, gezien de maatregelen ivm het Coronavirus. Zodra het kan gaan we weer van start en kun je hier de data lezen. 

Zet de stap!

Je kunt vandaag beginnen en de volgende stap zetten in jouw ontwikkeling. Ga op pad om te worden wie je werkelijk bent. Ont-wikkelen is jezelf laag voor laag afpellen tot je bij je authentieke kern komt. Als je weet wie je bent kun je doen wat je werkelijk wilt. Welke stap zet jij op jouw ont-wikkel-pad?

Schrijf je snel in, want we hebben slechts een beperkt aantal plekken per dag beschikbaar.

Locatie
De locatie waar de Workshop plaatsvindt: Rooijsestraat 26A in Dreumel.

Tijden
Van 10.00-17.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.

Kosten
Deelname aan de Workshop kost € 149,- (incl. BTW).

(evt. kortingscodes kun je op de betaalpagina invullen)

Scroll naar top